Siirry suoraan sisältöön

Reka Kumi Oy – kumia jo 60 vuoden kokemuksella

Reka Kumi valmistaa korkealaatuisia kumituotteita kulkuneuvo-, laivanrakennus- ja konepajateollisuudelle jo 60 vuoden kokemuksella. Yrityksen toiminta nojaa korkeaan kumiosaamiseen, ketterään ja asiakaslähtöiseen tekemiseen, motivoituneeseen henkilöstöön ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Reka Kumi Oy:n tuotteet jakautuvat viiteen pääryhmään, joita ovat muotoletkut, muottituotteet, metalli-kumiyhdistelmätuotteet, raskaat profiilit ja räätälöidyt asiakastuotteet. Valmistuksessa käytetään pursotus-, ruisku- ja ahtopuristustekniikkaa sekä kokoonpanoa.

Reka Kumi Oy:n asiakaskunta koostuu johtavista kuorma-auto-, erikoisajoneuvo-, laivanrakennus- ja konepajateollisuuden valmistajista. Reka Kumin markkinaosuus on merkittävä yrityksen valitsemissa markkina- ja tuotesegmenteissä. Asiakkaita yrityksellä on noin kaksisataa yhteensä yli 30 maassa. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Aurassa ja Puolassa Dopiewossa. 

Korkea kumiosaaminen takaa laadun ja kustannustehokkaat ratkaisut

Reka Kumin toiminta perustuu korkeaan kumiosaamiseen, jonka avulla asiakkaille voidaan räätälöidä kustannustehokkaita ratkaisuja omassa tuotannossa tai laajaa partneriverkostoa hyödyntämällä.

Henkilöstön palveluhenkisyys, joustavuus, toimitusvarmuus ja korkea laatu takaavat ketterästi toimivan asiakaslähtöisen organisaation. Yrityksen motivoitunut henkilöstö työskentelee määrätietoisesti asiakastyytyväisyyden eteen ja kehittää yrityksen toimintoja asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti.

Tavoitteet korkealla tulevaisuudessakin

Reka Kumin tavoitteena on tulevaisuudessa olla Euroopan johtava raskaan kulkuneuvoteollisuuden alihankkija, mikä tarkoittaa, että se on valittujen kohderyhmäyritysten paras pienten ja keskisuurten sarjojen kumituotetoimittaja Euroopassa.

Tulevaisuuden haasteisiin ja tavoitteiden saavuttamiseen yritys suhtautuu luottavaisesti ja määrätietoisesti. Yrityksen elinvoimaisuuden takana olevat asiat ovat vahvasti sen omissa käsissä. Kumiosaamisen korkea taso voidaan säilyttää omalla, paikallisella tuotantotoiminnalla. Asiakastyytyväisyys taataan laadukkailla tuotteilla, kilpailukykyisillä hinnoilla ja korkeatasoisella asiakaspalvelulla. Lisäksi prosessien joustava kehittäminen ja parantaminen varmistavat toiminnan jatkuvuuden.

Rekakumi

Tutustu yritykseen tarkemmin: http://www.rekarubber.com

Tämä juttu on osa Kumiteollisuuden verkkosivuilla julkaistavaa jäsenyritysesittelysarjaa. Reka Kumi Oy on esittelysarjan ensimmäinen yritys. 

 Teksti: Petra Kannonkari/Kumiteollisuus ry