Siirry suoraan sisältöön

Esittely Profmer Oy

Profmer Oy – monimuotoinen polyuretaanituotteiden asiantuntija

Naantalissa toimiva Profmer Oy on polyuretaanisten muovituotteiden ja -osien valmistaja ja alihankintaosaaja. Laaja ja aktiivinen asiakaskunta sekä useampi tuhat tuotenimikettä pitävät yrityksen ajan hermolla ja kannustaa jatkuvaan kehittymiseen sekä uuden teknologian hyödyntämiseen.

Profmer Oy työllistää tällä hetkellä noin parikymmentä henkeä ja suurin osa asiakkaista löytyvät konepajateollisuudesta sekä laite- ja instrumenttiteollisuudesta. Yrityksellä on aktiivisia asiakkaita noin parisataa. Tuotannon perustana ovat asiakkaiden tarpeet, joihin pyritään vastaamaan joustavalla, ennakoivalla yhteistyöllä ja kilpailukykyisillä, räätälöydyillä ratkaisuilla.

Nykyaikaisilla tuotantolinjoilla valmistetaan laatua kustannustehokkaasti

Yrityksen lähes 1800 m²:n tuotantotilat on varustettu kahdellakymmenelläkolmella valukoneella. Tuotannossa hyödynnetään viimeisintä tietotekniikkaa tuotannon ohjauksessa. Työkalujen eli muottien valmistuksessa käytetään 3D-mallinnusta. Työkalukustannukset korostuvat erityisesti pienten sarjojen valmistuksessa. Laadukkaan muottivalmistuksen ansiosta yritys pystyy tarjoamaan työkalujen valmistuksen asiakkailleen kilpailukykyisillä aloituskustannuksilla.

Polyuretaanista on moneksi

Yritys hyödyntää polyuretaanin erilaisia ominaisuuksia valmistaakseen tuotteita monenlaisiin tarkoituksiin ja tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on mm. elektroniikkakoteloita, ja -päällisiä sekä erilaisia kahvoja, kädensijoja, istuimia ja käsinojia työkoneisiin ja linja-autoihin. Tuotteiden monikäyttöisyyttä tukee myös se, että ne ovat läpivärjättäviä.

Tulos syntyy pitkäjänteisestä ja eteenpäin katsovasta tekemisestä

”Meillä uskotaan, että pitkäjänteinen ja tulevaisuuteen suuntautuva toiminta tuottaa tulosta jatkossakin”, sanoo Profmerin ja toisenkin Kumiteollisuus ry:n jäsenyrityksen, silikonikumituotteita valmistavan Hexamer Oy:n, omistaja ja toimitusjohtaja Jaakko Rentto.

Tutustu yritykseen tarkemmin: www.profmer.fi

Tämä juttu on osa Kumiteollisuuden verkkosivuilla julkaistavaa kumiteollisuuden yritysesittelysarjaa. Lue myös aiemmin ilmestyneet jutut Jäsenyritykset -sivulta.

 Teksti: Petra Kannonkari/Kumiteollisuus ry